vineri, 13 ianuarie 2017

Ce modele de genti office pentru femei se mai poarta



Indiferent ca merge la serviciu, facultate sau la scoala, orice doamna sau domnisoara are nevoie de genti office pentru femei, care sa fie in pas cu ultimele tendinte si care sa ii confere o atitudine aparte. Moda de schimba de la an la an, iar din acest motiv nu trebuie sa va achizitionati mereu articole vestimentare sau accesorii, pe care dupa un sezon sa le ascundeti in dulap pentru ca nu se mai poarta. 

 
Cum ne alegem geanta?

O intrebare des adresata stilistilor de moda este cum ne asortam geanta si mai precis, care sunt accesoriile, combinatiile de culori, imprimeurile, modelele de care ar trebui sa tinem cont atunci cand ne achizitionam o geanta sau ne facem un outfit. 

De asemenea, nu conteaza tendintele, ci important este ceea ce vine bine si mai mult decat atat, ceea in ce va simtiti comod, increzatoare si superba. Prin urmare, daca nu aveti genti office pentru femei in garderoba trebuie neaparat sa achizitionati un model potrivit pentru dumneavoastra in functie de mai multe criterii.

 
Ce modele se poarta?

Pentru cele care inca nu stiau, a revenit in anul 2016 moda asorteurilor, iar purtarea unei singure culori sau a unor articole vestimentare care sa aiba exact acelasi model va transforma orice doamna sau domnisoara intr-o adevarata fashionista.

Daca in schimb nu va simtiti atrasa de acest tip de tinuta, atunci este suficient sa va potriviti geanta in primul rand in functie de incaltaminte, pentru ca in continuare acest lucru nu se va demoda. In cazul in care nu gasiti aceeasi nuanta sau acelasi material, puteti sa combinati articole apropiate macar ca stil. Cu toate ca fiecare designer spune ca tendintele ar trebui sa fie pe locul doi, nu uitati de faptul ca modelele clasice de genti office pentru femei se vor purta intotdeauna.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu